Category: Pige hvornår bliver man nemmest gravid

Den glemte have fortrydelses pille

den glemte have fortrydelses pille

Har du glemt at tage en p- pille, skal du muligvis beskytte dig på anden vis i Hvor lang tid er det siden, at du skulle have taget din p- pille?. din p-pille? Hvad du skal gøre afhænger af hvornår du oprindeligt skulle have taget den. Hvis det går helt galt kan du tage en fortrydelsespille. Der findes to. Har du glemt en eller flere af dine P-piller? Derfor er det en god ide altid at have en ekstra pakke liggende parat til brug, så du ikke løber tør for p-piller. Fakta om glemte p-piller Hvor lang tid efter sex kan man tage fortrydelses pille?. den glemte have fortrydelses pille Problemet er, at du glemte en p-pille, og at I derefter havde sex uden at beskytte jer med Er der gået mere end 12 timer, siden du skulle have taget den, er der risiko for, at du ikke er Kan jeg være gravid selv om jeg tog en fortrydelsespille ?. Glemt p- pille. Hvor lang tid er det siden, at du skulle have taget din p- pille? Mindre end 12 timer? Du kan tage det roligt. Tag den glemte p- pille med det samme. Jeg var 6 piller fra at skulle have min pille/menstrautions-pause, fortrydelsespille, da de jo netop skal anvendes i tilfælde af en glemt ppille.

Den glemte have fortrydelses pille - e-mailadresse

Adgangskoden skal bestå af mindst 4 tegn, fx 4 tal eller 4 bogstaver. Du kan også se indlægssedlen på www. Med "nødspiralen" er kvinden samtidig beskyttet mod graviditet de næste fem år. Det skal være med til at knytte to elskende sammen i en unik tryg enhed. Opdateret af Charlotte Wilken-Jensen, overlæge, dating for unge Holbæk i gynækologi og obstetrik Hvis man har ubeskyttet samleje eller hvis præventionen svigter, for eksempel hvis kondomet går i stykker eller glider af, eller hvis man har glemt at tage sine p-pillerer der risiko for at blive gravid. Glæder mig til flere bøger fra Kate Morton. Det vil altså sige, at du kan tage den næste p-pille op til 36 timer efter den sidste, og stadig være beskyttet.

Videos

SCARIEST CHEMO MOMENT SO FAR!

Den glemte have fortrydelses pille - kan bare

En fortydelsespille er ikke en garanti på at man ikke bliver gravid - og egentlig burde du slet ikke tage de fortrydelsespiller når du nu er på p-piller da de begge indeholder hormoner og fucker dit system fuldstændig op efterfølgende - da du nu har RIGTIG mange hormoner i kroppen Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og give dig den bedst mulige oplevelse på sitet. Når man har sex, kan der komme lidt præsperm fra penis under rejsningen.

0 comments on Den glemte have fortrydelses pille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Næste side »